Osta pullo maailman kalleinta vodkaa – saat ökymaasturin kaupan päälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanha sanonta kertoo, että lähes mihin tahansa ostokseen on mahdollista saada ”hanskat kaupan päälle”. Nyt venäläinen yritys on kuitenkin mennyt kylkiäisten tarjoamisessa hieman toiselle tasolle kuin normaalisti on totuttu.

Yritys nimittäin tarjoaa vodkapullon ostajalle kaupan päälle venäläisen Dartz Prombron Iron Diamond -ökymaasturin, jonka uusi malli on suunnattu erityisesti naisille. Amerikkalaisen autolehden mukaan kyseessä on maailmanhistorian mauttomin citymaasturi.

Kuva: Motorauthority.com

Kuvien perusteella arvio ei ole kovin kaukana totuudesta. Autoon saa kaiken lisäksi valita haluamansa sisustusmateriaalin muiden muassa elefantin-, käärmeen- tai krokotiilinnahasta.

Sitten takaisin vodkaan. Ökyauton saa siis kaupan päälle ostaessaan pullollisen maailman kalleinta vodkaa. Pullollinen Russo Baltique -vodkaa maksaa 500.000 euroa. Vodkapullo on tehty kullasta ja se painaa kymmenen kiloa. Ensimmäinen pullo ja auto ovat jo menneet kaupaksi Kazakstanin prinsessa Regina Abdurazakovalle.