Emma Watson kiistää jyrkästi koulukiusaamisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien naistähti Emma Watson palasi Potter-leffojen jälkeen koulun penkille Brownin yliopistoon Yhdysvalloissa. Pari kuukautta sitten Watson kertoi jättävänsä toistaiseksi opiskelun ja keskittyvänsä näyttelemiseen ja mallintöihin. Viime viikolla asiasta tuli huolestuttavia lisätietoja.

Amerikkalaislähteiden mukaan 21-vuotias Emma Watson olisi jättänyt opiskelun, koska häntä kiusattiin. Nyt neitokainen on itse astunut julkisuuteen ja kiistänyt jyrkästi väitteet koulukiusaamisesta. Emma kirjoitti asiasta verkkosivuilleen.

– Minusta nyt on tarpeen kertoa, että syy miksi päätin ottaa vapaata Brownin yliopistosta ei liity lainkaan kiusaamiseen, vaikka mediat ovat viime aikoina niin väittäneet. Minua ei ole koskaan kiusattu koulussa, eikä ainakaan Brownin yliopistossa. Väitettyä ”kymmenen pistettä Tylypahkalle” -tapausta ei ole todellisuudessa koskaan sattunut. Minun on tarpeen sanoa tämä, koska syytökset koulukiusaamisesta ovat aina vakavia, Emma Watson kirjoitti verkossa.

Samalla hän pyysi mediaa olemaan spekuloimatta sillä mitä hän tulee tekemään ensi syksynä, koska Emma ei itsekään sitä vielä tiedä.

Uusimmat