Kate Middleton yllätti eilen toisellakin asulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Lontoossa ja ympäri maailmaa juhlittiin uuden kuninkaallisen parin, Williamin ja Katen, häitä. Yksi päivän odotetuimmista hetkistä koettiin, kun Cambridgen herttuatar Catherine Middleton asteli ulos autosta ja hänen hääpukunsa paljastui ensimmäisen kerran.

Kyseessä oli Alexander McQueenin suunnittelema upea hääpuku, joka sai kovasti kehuja. Kritiikkiä tuli lähinnä vain korsetin luiden päättymisestä nolosti juuri rintojen kohdalle. Eilen Kate ja William juhlivat häitään yömyöhälle saakka, eikä Kate viihtynyt koko iltaa hääpuvussaan. Hänet kuvattiin nimittäin eilen toisessakin asussa.

Tämäkin juhla-asu oli Alexander McQueenin suunnittelema valkoinen luomus, joka sai niin ikään kovasti kiitosta asiantuntijoilta. Tuore kuninkaallinen kuvattiin valkoisissaan hänen poistuessaan Clarence Housesta kohti Buckinghamin palatsia. Samalla Prinssi William oli vaihtanut oman asunsa mustaan smokkiin.