Räppäri osti 8 000 000 dollarin auton

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa erityisesti urheilu- ja hiphop-tähdet ovat kautta aikojen pönkittäneet statustaan hankkimalla toinen toistaan näyttävämpiä autoja. Nyt eräs artisti on kuitenkin tehnyt hankinnan, jota muiden on vaikea peitota.

Hiphop-artisti Birdman, oikealta nimeltään Bryan Williams, on nimittäin hankkinut mahdollisesti jopa maailman kalleimman auton. Kyseessä on kahdeksan miljoonaa dollaria maksanut Maybach Exelero, joka rakennettiin vuonna 2005 Fulda-rengasvalmistajan käyttöön luksusrenkaiden testeihin. Autoa on siten tehty vain tämä yksi kappale.

birdman maybach exelero

Samainen auto on aiemmin nähty muiden muassa kilpailevan artistin, Jay-Z:n, musiikkivideolla. Twitter-blogissaan Birdman totesi, että hänen ”oli pakko saada” juuri tämä kyseinen auto. Todisteeksi hän julkaisi kuvan autosta. Artistin omaisuus on noin 100 miljoonaa dollaria, joten hänellä oli ainakin varaa näin kallliiseen ajopeliin. Hänellä oli ennestään tallissa 1,5 miljoonan Maybach Landaulet ja kahden miljoonan Bugatti Veyron.