Hongkongilaisille lentoemännille ei pottuilla – taju kankaalle sekunneissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä medioissa ympäri maailman on ihmetelty lentokenttien turvatarkastajien harjoittamaa matkustajien seksuaalista ahdistelua, mutta aiemmin tällä viikolla myös lentoemännän jalkoväliä kourinut mies otettiin kiinni ja joutuu myöhemmin oikeuteen.

Hongkongilaisella lentoyhtiöllä on ollut useita kertoja ongelmia juopuneiden kiinalaismatkustajien kanssa, sillä ongelmatapauksia on raportoitu jopa kolme kertaa viikossa. Nyt yhtiö on päättänyt varautua mahdollisimman hyvin matkustajien kanssa jatkossa käytäviin yhteenottoihin.

Lentoyhtiö on nimittäin palkannut ammattilaiset opettamaan lentoemännilleen erittäin tehokkaaksi tunnettua ja jopa tappavaa Wing Chun -itsepuolustusta. Sitä käyttäen lentoemännät voivat tainnuttaa suurikokoisetkin matkustajat muutamassa sekunnissa.

– Opetamme tätä heidän oman turvallisuutensa takia, mutta myös kanssamatkustajien turvallisuuden takia. Lentohenkilökunnan tulee oppia puolustautumaan. Kung Fu on parhaimmillaan lähitaisteluissa, joten se sopii hyvin lentokoneisiin, valmentaja Sifu Lu Heng kertoi The Sun -lehdelle.