Kat Dennings kuumissa mallikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Kat Dennings on amerikkalainen näyttelijä, joka tähdittää parhaillaan valkokankailla elokuvaa Thor. Kat on ollut varsin kauan pois julkisuuden valokeiloista, sillä hän on ollut ihailtavan tarkka yksityisyydestään.

Viime vuonna Katin alastonkuvia vuoti yllättäen julkisuuteen. Nyt leffakaunotar nähdään kuvagalleriassa, johon on koottu hänen näyttävimpiä kuviaan vuosien varrelta. Edellä mainittuja alastonkuvia mukana ei kuitenkaan ole.

24-vuotias Kat Dennings on tähdittänyt muiden muassa elokuvia Hamekyttä ja Thor. Lisäksi hänet on nähty televisiosarjoissa Sinkkuelämää, CSI ja CSI New York. Yksityisyydestään nainen on avautunut vain sen verran, että on kertonut hänellä olevan poikaystävä, mutta tämän henkilöllisyys on salattu. Dennings on myös kertonut kaksi vuotta sitten olevansa täysin raitis, sillä hän ei polta eikä juo.