Kanye West Cannesiin erikoisvalmisteisella ökymersulla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman kerma on ollut tämän viikon kokoontuneena Cannesin elokuvafestivaaleille, jossa joka ilta on järjestetty myös julkkisväen ökybileitä. Hiphop-tähti Kanye West sai kuitenkin myös julkkikset kohahtamaan saapuessaan amfAR-illalliselle ystävänsä kanssa poikkeuksellisella menopelillä.

Kyseessä oli erikoisvalmisteinen 75 Mercedes McLaren SLR Stirling Moss -urheiluauto, jonka hinnaksi kerrotaan noin 1,3 miljoonaa euroa. Katso kuvat tästä. Tuulilasiton ökyauto oli omiaan erottamaan Westin muiden miljonäärien joukosta hänen saapuessaan Hotel du Capissä järjestettyyn tilaisuuteen.

Kaupungin keskustan nopeusrajoituksen takia parivaljakko pääsi kuitenkin vain matelemaan urheiluautollaan. Tyylikäs cruisailu oli kuitenkin paikallaan, sillä molemmat miehet olivat pukeutuneet tyylikkäästi mustiin smokkeihin. Samassa tapahtumassa olivat paikalla muiden muassa Kristen Stewart, Robert De Niro, Sean Penn ja itseriittoinen muotisuunnittelija Karl Lagerfeld.