R.I.P. Macho Man – suosittu wrestling-tähti kuoli traagisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu viihdetaiteilija ja wrestling-tähti Randy Savage, eli Macho Man, on kuollut 58-vuotiaana. Hän menehtyi auto-onnettomuudessa tänään Tampassa, Floridassa. Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan Savagen veli Lanny Poffo vahvisti tapahtuneen.

Veli kertoi, että Randy Savage oli saanut sydänkohtauksen ajaessaan autoa tänä aamuna kello 09.25 paikallista aikaa. Sydänkohtauksen vuoksi hän menetti Jeep Wrangler -autonsa hallinnan ja ajautui vastaantulevien kaistalle ja edelleen pientareeelle. Siellä hän törmäsi puuhun ja menehtyi saamiinsa vammoihin myöhemmin sairaalassa. Mukana ollut vaimo selvisi lievin vammoin. Molemmat käyttivät turvavöitä, eikä alkoholilla ollut osuutta onnettomuuteen.

Randy Savage aloitti wrestling-uransa vuonna 1985 ja hänestä tuli nopeasti supertähti. Macho Man -taiteilijanimellä esiintynyt Savage juhli aiemmin tässä kuussa ensimmäistä hääpäiväänsä uuden Lynn-vaimonsa kanssa.