Muurahaiset tekivät pesän teinitytön korvaan

Ohhoh! · Stara.fi

Äskettäin suomalaisiakin varoitettiin kasvojen edessä pörräävistä ötököistä, jotka voivat ampua toukkansa ihmisen silmään luullessaan silmää hirven sieraimeksi. Nyt Taiwanista kantautuu tieto erikoisesta tapauksesta, jossa muurahaiset pesiytyivät teinitytön korvaan.

16-vuotias taiwanilainen tyttö oli huomannut oikeanpuoleisessa korvassaan ärsyttävää kutinaa, joka ei lähtenyt millään pois. Lopulta hän päätti mennä näyttämään korvaansa lääkärille, joka huomasi korvan olevan turvonnut ja punainen. Tarkemmissa tutkimuksissa korvasta löytyi pienenpienten muurahaisten korvaan perustama muurahaispesä, BBC uutisoi.

Taipein keskussairaalan lääkäri Hung Yuan-Tsung löysi lopulta korvasta 20 muurahaista, ja tämän jälkeen vielä muutaman muurahaisen tytön vasemmasta korvasta. Todennäköisesti tyttö oli syönyt sängyssään makeita ruokia, jotka olivat vetäneet puoleensa muurahaisia. Hänen oletetaan kaivaneen korvaansa ruokaan tahritulla sormella, jolloin muurahaiset olivat seuranneet pian perässä.