Leonardo Di Caprio vanhenee – tyttöystävien ikä pysyy vakiona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Leonardo Di Caprio erosi äskettäin israelilaisesta huippumalli Bar Refaelista vuosien seurustelun jälkeen. Hän ei kuitenkaan kovin pitkään viihtynyt ilman seuralaista, sillä sittemmin käsipuolessa on nähty näyttelijäkaunotar Blake Lively.

23-vuotias Gossip Girl -televisiosarjan tähti Blake Lively oli tuorein osa jatkumoa, joka on ollut käynnissä jo pitkään. 36-vuotias Leonardo Di Caprio on nimittäin malliesimerkki siitä, että hän itse vanhenee, mutta tyttöystävät pysyvät suurin piirtein samanikäisinä. Hän nimittäin vaihtaa tyttöystävää nuorempaan aina tämän iän karttuessa.

Vuonna 2002 Leonardo oli 27-vuotias, kun hän seurusteli 21-vuotiaan huippumalli Gisele Bundchenin kanssa. Neljä vuotta kestänyt suhde päättyi, kun Leonardo oli 31-vuotias ja Gisele 25-vuotias. Seuraavaksi kainaloon ilmestyi 20-vuotias Bar, joka julkkisparin oli erotessa 25-vuotias. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, vaihtuu 23-vuotias Blake Lively viimeistään 25-vuotiaana taas uuteen nuoreen kaunottareen.

Tarzanassa, Kaliforniassa, vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä Accepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa taannoin seurustellut Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta. Blake Lively kiinnitettiin tammikuussa suosittuun sarjakuvaan perustuvan Green Lantern -elokuvan tähdeksi. Elokuvan on määrä saada ensi-iltansa vuonna 2011.