Talent-kilpailija strippasi lavalla – härski tuomari kuolasi! Katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australian Talent-kilpailussa on nähty poikkeuksellinen esitys, kun komea mieslaulaja ryhtyi yllättäen strippaamaan kesken esityksen. Maailmalla on viime viikkoina uutisoitu useista Kiinan ja Australian Talent-tähdistä, ja nyt joukko kasvaa yhdellä.

Tasmaniassa asuva 24-vuotias komistus Dylan Yeandle sai katsomossa olleet nuoret tytöt kirkumaan heti astuttuaan lavalle. Hän ilmoitti esittävänsä oman versionsa Tom Jonesin Sex Bomb -kappaleesta. Heti kappaleen alkaessa hän repäisi housunsa pois. Sekä studioyleisö että kotikatsomot yllättyivät rohkeasta vedosta, mutta riisuminen ei päättynyt vielä siihen.

Miehen laulutaidot eivät olleet kaksiset, mutta muodollinen pätevyys taisi olla ainakin naisten mukaan loistava. Tuomariston miesedustaja ryhtyi vielä esityksen jälkeen tenttaamaan onko esiintyjällä sukka housuissaan ja kehui miehen jalkoja.

dylan yeandleKuva: YouTube