Seksitutkimus paljasti: Nörteillä vähiten yhden yön seksisuhteita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa julkaistaan tasaisin väliajoin seksiin liittyviä tutkimuksia, ja nyt suosittu amerikkalainen College Humor -verkkosivusto on tehnyt kyselyn opiskelijaikäisille käyttäjilleen. Tutkimukseen vastasi 50.915 ihmistä, joista 9.719 oli naisia.

Kyselytutkimus selvitti myös opiskelijoiden ainevalintojen merkitystä seksielämään. Tulosten mukaan 68 prosenttia matematiikkaa pääaineenaan lukevista oli harrastanut yhden yön suhteita, mutta informaatioteknologian opiskelijoista 66 prosentilla ei ollut koskaan ollut yhden yön suhdetta.

Kaikista opiskelijoista 15 prosenttia pyrkii välttämään yleisissä vessoissa kakkoshädällä käymistä, mutta matematiikan opiskelijoista peräti 66 prosenttia ei halua istahtaa yleiseen vessaan. Tutkimuksessa selvisi myös, että tytöillä on taipumus pienentää ilmoittamiensa seksikumppaniensa määrää, kun pojilla on taas päinvastoin taipumus suurennella kumppanien määrää.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat