Lauri Tähkän viulisti-Johanna kesäteatterin lavalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä huiman suosion Pirkko & Åke -musikaalinäytelmällään saanut uusi Valkeakosken kesäteatteri jatkaa tulevana kesänä romanttisella musikaalikomedialla, jonka päänäyttelijöinä nähdään tunnettuja kasvoja teatterin ja musiikkiviihteen maailmasta.

Valkeakosken kesäteatterin Kuin Helminauhaa 1970 – 1980 – 2011 -näytelmän harjoitukset ovat jo käynnissä. Romanttinen musikaalikomedia herättää eloon hetkiä, biisejä ja tunnelmia näyttävällä rantamaisemalla höystettynä. Yksi näytelmän tähdistä on taannoin hajonneen Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen viulisto Johanna Koivu. Hänen lisäkseen mukana ovat muiden muassa Vicky Rosti, Reino Nordin, Kunto Ojansivu ja Jani Koskinen.

Näytelmässä kuullaan myös Juice Leskisen kädenjälkeä. Legendaarinen laulaja-lauluntekijä, sanoittaja ja runoilija Juice Leskinen teki aikoinaan kappaleen Vicky Rostille ja Kirkalle. Kaksikon esittämättä jäänyt tunteikas, lyriikoiltaan puhutteleva ja koskettava kappale saa myös ensi esityksensä Valkeakoskella.