Pippa Middleton sai työpaikan – exän yrityksestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hettuatar Catherinen, eli Kate Middletonin, pikkusisko Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton nousi kertaheitolla superjulkkikseksi isosiskonsa häissä. Nyt tumma kaunotar on saanut uuden työpaikan, josta hänen poikaystävänsä ei välttämättä ole kovin mielissään.

Pippa Middleton suuntaa nimittäin jatkossa aamuisin entisen poikaystävänsä George Pearcyn omistamaan yritykseen, Sunday Mirror kertoi. Tieto maalämpöön keskittyneen yrityksen työpaikasta tuli vain viikko sen jälkeen kun Pippa lomaili Espanjassa yhdessä exänsä ja tämän pojan kanssa. Lehden mukaan George ja Pippa ovat edelleen läheisissä väleissä, mistä neitokaisen nykyinen poikaystävä ei välttämättä pidä. Neitokainen on kuitenkin pitänyt yksityiselämänsä julkisuudelta piilossa.

Taannoin 27-vuotiaan Pippan paljastavat bilekuvat nähtiin verkossa, ja heti perään julkaistiin myös vuonna 2006 Ibizan rannikolla otettu topless-valokuva. Samoihin aikoihin Katen James-veljen alastonkuvat vuotivat samalla tavalla nolosti julkisuuteen. Kuvien vuotamisesta suivaantunut perhe yritti saada kuvat pois julkisuudesta.