Vastanäyttelijä hipelöi Juliannen märkää bikinipeppua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisille Tansii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu ammattitanssija ja näyttelijä Julianne Hough ei ole vielä maailmanlaajuisesti kovinkaan tunnettu supertähti, mutta hänestä veikataan kuluvan vuoden nousijaa julkkismarkkinoille. Nyt kaunotar on ikuistettu paparazzikuviin Rock Of Ages –elokuvansa kuvauksissa.

Julianne Hough kuvattiin nimittäin kuvaamassa intiimiä kohtausta, jossa hän ja miespuolinen vastanäyttelijä kuhertelivat meren aalloissa. Juliannen poikaystävä Ryan Seacrestin lienee mustasukkainen, sillä näyttelijä Diego Boneta pääsi myös puristelemaan Juliannen peppua kohtauksen tiimellyksessä.

22-vuotias Julianne Hough osallistui taannoin Tanssii tähtien kanssa -kilpailun amerikkalaiseen versioon, mutta yhtä lailla hän oli otsikoissa myös ryhdyttyään seurustelemaan tähtijuontaja Ryan Seacrestin kanssa vuoden 2010 keväällä. Julianne nähtiin taannoin näyttelemässä Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvassa koululaista.