17-vuotias Ali Lohan esitteli bikinikuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan vietti viime viikonlopun Miamissa vauhdikkaissa merkeissä, sillä vesileikkien tiimellyksessä hän tuli paljastaneeksi rintansa. Mukana menossa oli myös Lindsayn 17-vuotias pikkusisko Ali Lohan.

Isosiskonsa tavoin myös Ali nautti täysin rinnoin vesileikeistä, mutta hänen yllään bikinit kuitenkin pysyivät. Orastava malliuraa parhaillaan tekevä Ali sai rannalla ensiluokkaista apua seurueen mukana olleelta miesjäseneltä.

Ali seurasi viime syksynä isosiskonsa ja Kardashianien teinityttöjen jalanjälkiä ja poseerasi näyttävissä mallikuvissa nuoresta iästään huolimatta. Mitään intiimiä kuvissa ei kuitenkaan nähty. Mallikuvat päätyivät Us Weekly -lehden sivuille. Ne ovat peräisin Lindsayn suunnitteleman 6126-nimisen vaatemalliston kuvauksista.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat