Presidentti Obama teki uskomattoman kardinaalivirheen

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama on parhaillaan Euroopan kiertueellaan, jossa hän ehti kunnioittaa läsnäolollaan myös Iso-Britanniaa. Vierailu ei sujunut kuitenkaan aivan kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti.

Barack Obama teki nimittäin todellisen kardinaalivirheen juhlapuheessaan. Hän nimittäin nosti maljan kuningattarelle, minkä jälkeen taustalla alkoi soida maan kansallislaulu. Sen aikana ei saa puhua mitään, mutta Obama jatkoi puhettaan muiden muassa siteeraamalla Shakespearea. Kuningattaren ilme osoitti viimein presidentille, että nyt on aika pitää suuta hieman soukemmalla.

Pari päivää sitten presidenttiä kuljettanut auto jäi Dublinin suurlähetystössä pohjastaan nolosti kiinni suurlähetystön portin mäkeen. Muutaman minuutin tauon jälkeen karavaani pääsi jatkamaan kun presidentti oli siirretty toiseen autoon.