Iskikö Mikael Granlund varatun missikaunottaren?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jääkiekon maailmanmestaruuden myötä suomalaisten ylivoimaisesti suosikkipelaajaksi jääkiekossa noussut Mikael Granlund on saanut maistaa heti tuoreeltaan kohujulkisuutta. Viime päivien paljastukset ovat nimittäin riepotelleet näkyvästi hänen naisseikkailujaan.

Seiska-lehti uutisoi eilen, että Mikael Grandlund ja missikaunotar Sara Sieppi olisivat juhlineet Oulun yössä lämpimissä tunnelmissa suudellen ja halaillen. Sen jälkeen julkkistähtien kerrottiin poistuneen myös jatkoille yhdessä. MTV3 sai puolestaan Siepin langan päähän, mutta Miss Suomi perintöprinsessa ei halunnut asiaa juuri kommentoida.

– Juhlimme Oulussa samassa seurueessa, mutta muuta en kommentoi, Sara Sieppi totesi lyhyesti.

Samana päivänä Voice kertoi, että vain muutamaa päivää aiemmin Sieppi oli bongattu tunnetun miesmallin kanssa niin ikään lämpimissä tunnelmissa ja he olivat poistuneet paikalta yhdessä. 19-vuotias jääkiekkotähti Mikael Granlund on siis onnistunut pääsemään heti maailmanmestaruuden jälkeen varsinaiseen pyöritykseen. Se on kuitenkin varmaa, että häneltä ei kauniita naisseuralaisia jatkossakaan puutu.