Emma Watson uudessa Harry Potter -julisteessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien naistähti Emma Watson palasi Potter-leffojen jälkeen koulun penkille Brownin yliopistoon Yhdysvalloissa. Watson kertoi jättävänsä toistaiseksi opiskelun ja keskittyvänsä näyttelemiseen ja mallintöihin, mutta sittemmin hän jätti kuitenkin koulun kesken.

Nyt Emma Watson poseeraa viimeisen Harry Potter -elokuvan mainosjulisteessa, jossa lukee suurikoisin kirjaimin ”Kaikki loppuu”. Katso kuva alta. Amerikkalaislähteiden mukaan Watson jätti opiskelun, koska häntä kiusattiin. Hän itse kuitenkin kiisti jyrkästi väitteet koulukiusaamisesta. Emma kirjoitti asiasta verkkosivuilleen.

– Minusta nyt on tarpeen kertoa, että syy miksi päätin ottaa vapaata Brownin yliopistosta ei liity lainkaan kiusaamiseen, vaikka mediat ovat viime aikoina niin väittäneet. Minua ei ole koskaan kiusattu koulussa, eikä ainakaan Brownin yliopistossa. Väitettyä ”kymmenen pistettä Tylypahkalle” -tapausta ei ole todellisuudessa koskaan sattunut. Minun on tarpeen sanoa tämä, koska syytökset koulukiusaamisesta ovat aina vakavia, Emma Watson kirjoitti verkossa.