Emma Watson tiukoissa sporttiliiveissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien naistähti Emma Watson palasi Potter-leffojen jälkeen koulun penkille Brownin yliopistoon Yhdysvalloissa. Watson kertoi jättävänsä toistaiseksi opiskelun ja keskittyvänsä näyttelemiseen ja mallintöihin.

Nyt nuori kaunotar on kuvattu lenkkeilemässä asianmukaisessa asussa Pittsburghissa, Yhdysvalloissa. Hänen yllään nähtiin nimittäin ainoastaan lenkkihousut ja tiukat sporttiliivit. Emma kuvaa kaupungissa parhaillaan uutta elokuvaansa The Perks of Being a Wallflower.

Amerikkalaislähteiden mukaan Watson jätti opiskelun, koska häntä kiusattiin. Hän itse kuitenkin kiisti jyrkästi väitteet koulukiusaamisesta. Emma kirjoitti asiasta verkkosivuilleen.

– Minusta nyt on tarpeen kertoa, että syy miksi päätin ottaa vapaata Brownin yliopistosta ei liity lainkaan kiusaamiseen, vaikka mediat ovat viime aikoina niin väittäneet. Minua ei ole koskaan kiusattu koulussa, eikä ainakaan Brownin yliopistossa. Väitettyä ”kymmenen pistettä Tylypahkalle” -tapausta ei ole todellisuudessa koskaan sattunut. Minun on tarpeen sanoa tämä, koska syytökset koulukiusaamisesta ovat aina vakavia, Emma Watson kirjoitti verkossa.