Kotiteollisuus-Hynynen vierailee Hevisaurus-levyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Emma-palkittu lasten suosikkiyhtye Hevisaurus julkaisee kolmannen albuminsa 28. syyskuuta. Levyllä kuullaan myös useita ulkopuolisia tähtivieraita. Varmistuneita vierailijoita ovat muiden muassa Kotiteollisuuden Jouni Hynynen, Nightwishin kitaristi Emppu Vuorinen sekä Amorphiksen kosketinsoittaja Sande Kallio.

Hevisauruksen ensimmäisellä albumilla olivat mukana Jens Johansson, Henrik Klingenberg, Mikko Kosonen, Nino Laurenne ja Mikko Salovaara. Albumilla oli uusia kappaleita dinosaurus-teemalla tehtynä,mutta myös muutamia uudelleen versioituja tunnettuja lastenlauluja.

Toinen albumi, Hirmuliskojen Yö, ilmestyi syksyllä 2010. Levyn tuotannosta vastasi sama tiimi kuin ensimmäisessäkin; tuottajina hääri Pasi Heikkilä ja Nino Laurenne. Hevisaurus –albumeita on myyty yhteensä yli 70.000 kappaletta. Kolmas Hevisaurus –albumi Räyh! ilmestyy 28. syyskuuta 2011.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat