Petri Nygård riimittelee uudessa kesähitissä – kuuntele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohuräppäri Petri Nygård on ollut alkaneen vuoden menestyksekkäin kotimainen artisti, sillä hänen Selvä päivä -kappaleensa nousi välittömästi hitiksi. Biisissä kuultiin vierailijana Lord Est, jonka kanssa Nygård riimittelee nyt myös uudessa kesähitissä.

Leijonien MM-kappaleeksi muodostunut Selvä päivä on YouTubessa kaikkien aikojen katsotuin kotimainen musiikkivideo, sillä se on katsottu jo yli neljä miljoonaa kertaa. Uusi single Reggaerekka tullaan myöhemmin julkaisemaan Lord Estin albumilla.

Reggaerekka-kappaleen taustalta löytyy sama tuottajakaksikko kuin Selvä Päivä -kappaleesta, eli hittinikkarit Millionaire Men aka MMEN, jotka ovat tuottaneet lukuisia hittejä mm. Cheekille ja Uniikille. Parhaillaan Reggaerekkaan työstetään myös musiikkivideota, josta tuotantoyhtiö ei suostu vielä paljastamaan muuta kuin sen, että video tulee olemaan jatko-osa Selvä Päivä -hittivideolle ja yllätyksiä siihen on luvassa.