UFO tallentui valokuvaan Kiinassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

UFO-havaintojen määrä on kasvanut viime kuukausina huomattavasti normaalista ympäri maailmaa, ja havaintoja on tehty monissa maissa. Tällä kertaa vuorossa on Kiina, jossa maisemakuvaan tallentui tuntematon lentävä esine.

Kiinalaismies oli toissapäivänä sunnuntaina lomallaan Kunmingissä sijaitsevalla Motianlingin vuorella, kun hän otti maisemakuvan edessään levittäytyvästä laaksosta. Vasta myöhemmin kuvaa kotona tarkastellessaan hän huomasi, että laakson yllä taivaalla näyttää olevan ilmassa jokin outo laite.

– Otin maisemakuvan, ja illalla kuvaa katsoessani huomasin eräässä kuvassa kolme pistettä leijumassa Songhuan padon yläpuolella. Suurin niistä näytti aivan perhoselta, Yun-niminen mies kertoi.

Paikallinen UFO-järjestö tutki kuvan ja sulki pois mahdollisuuden, että kuvassa näkyvät pisteet olisivat esimerkiksi lintuja tai leijoja.