Britney Spears esiintyy jälleen Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears saapuu jälleen konsertoimaan Helsinkiin, Dome.fi uutisoi. Hartwall Areenalla taannoin Circus-kiertueellaan ihastuttanut poptähti on viime päivinä ollut myös kihlaushuhujen kohteena.

Suomeen Britney Spearsin kerrotaan saapuvan 14. lokakuuta osana uuden albuminsa Femme Fatale -maailmankiertuetta. Konserttipaikkana toimii tälläkin kerralla Hartwall Areena.

Spearsin ympärillä vellovat parhaillaan kihlaushuhut, sillä tähti on kuvattu sormus vasemmassa nimettömässään. Popparin sormessa kimmelsi sormus hänen poistuessaan viime viikolla kuntosalilta. Spears on aiemmin paljastanut avioliiton ja perheen perustamisen olevan harkinta-asteella nykyisen poikaystävänsä Jason Trawickin kanssa.

Britney Spears on ollut naimisissa jo kahdesti. Vuonna 2004 Spears solmi pika-avioliiton Las Vegasissa lapsuudenystävänsä kanssa. Avioliitto kesti kuitenkin vain 55 tuntia, sillä se mitätöitiin pian. Samana vuonna Spears avioitui jo toistamiseen, tällä kertaa lastensa isän Kevin Federlinen kanssa. Pari haki avioeroa jo kahden avioliittovuoden jälkeen. Spears on seurustellut nykyisen poikaystävänsä Jason Trawickin kanssa kaksi vuotta.