Emma Watson tiukassa pikkumekossa MTV-bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien naistähti Emma Watson palasi Potter-leffojen jälkeen koulun penkille Brownin yliopistoon Yhdysvalloissa. Watson kertoi jättävänsä toistaiseksi opiskelun ja keskittyvänsä näyttelemiseen ja mallintöihin.

Viikonloppuna upporikas nuori kaunotar osallistui uuden Harry Potter -elokuvansa merkeissä MTV Movie Awards -tapahtumaan Los Angelesissa. Julkkisjuhlien punaisella matolla Emma poseerasi tiukassa valkoisessa pikkumekossa ja sai osakseen kuvaajien jakamattoman huomion.

Amerikkalaislähteiden mukaan Watson jätti opiskelun, koska häntä kiusattiin. Hän itse kuitenkin kiisti jyrkästi väitteet koulukiusaamisesta. Emma kirjoitti asiasta verkkosivuilleen.

– Minua ei ole koskaan kiusattu koulussa, eikä ainakaan Brownin yliopistossa. Väitettyä ”kymmenen pistettä Tylypahkalle” -tapausta ei ole todellisuudessa koskaan sattunut. Minun on tarpeen sanoa tämä, koska syytökset koulukiusaamisesta ovat aina vakavia, Emma Watson kirjoitti verkossa.