Huhumylly Britney Spearsin ympärillä kiihtyy

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poppari Britney Spears aloittaa myöhemmin tässä kuussa konserttikiertueensa uuden Femme Fatale -albuminsa tiimoilta. 29-vuotias laulaja pyrkii jälleen musiikkitaivaan huipulle pienen tauon jälkeen.

Nyt Spearsin ympärillä vellovat jälleen kihlaushuhut, sillä tähti on kuvattu sormus vasemmassa nimettömässään. Popparin sormessa kimmelsi sormus hänen poistuessaan viime viikolla kuntosalilta. Spears on aiemmin paljastanut avioliiton ja perheen perustamisen olevan harkinta-asteella nykyisen poikaystävänsä Jason Trawickin kanssa.

– Olen ajatellut molempia. Joten jos ajoitus osuu kohdalleen…, Spears vihjaili avioliiton ja raskauden mahdollisuutta Harper’s Bazaar -julkaisulle.

Britney Spears on ollut naimisissa jo kahdesti. Vuonna 2004 Spears solmi pika-avioliiton Las Vegasissa lapsuudenystävänsä kanssa. Avioliitto kesti kuitenkin vain 55 tuntia, sillä se mitätöitiin pian. Samana vuonna Spears avioitui jo toistamiseen, tällä kertaa lastensa isän Kevin Federlinen kanssa. Pari haki avioeroa jo kahden avioliittovuoden jälkeen. Spears on seurustellut nykyisen poikaystävänsä Jason Trawickin kanssa kaksi vuotta.