Maailman miehekkäimmät harrastukset listattiin – ovatko nämä tuttuja?

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Erilaiset extreme-harrastukset ovat yleistyneet viime vuosina nopeasti, kun erikoisuudentavoittelusta on tullut aikaisempaa merkittävämpää. Samalla maailmalla on kehitetty myös kokonaan uusia lajeja. Nyt amerikkalainen verkkojulkaisu Cracked on listannut maailman miehekkäimmät harrastukset.

Ykköseksi nousi junasurffaus, jossa hurjapäät seisovat täyttä vauhtia kiitävän junan katolla. Junasurffausta on havaittu Intian ja Afrikan lisäksi myös muiden muassa Saksassa, josta oheinen video on peräisin. Imukupilla kiinni oleva mies teki tempauksensa vuonna 2005 ja sittemmin monet ovat kuolleet yrittäessään samaa.

Toiseksi miehekkäimmäksi lajiksi rankattiin tulivuorisurffaus, jossa tulivuoden laavaseinää lasketaan lumilaudoilla. Kolmas oli Demolition Derby, eli autojen törmäyskilpailut. Neljänneksi miehekkäin laji oli laskuvarjohyppääminen liitopuvun avulla ja viidenneksi miehekkäin oli jäätikkösurffaus vedessä. Siitä näyte alla.