Elokuvateatteri teki rajusta palautepuhelusta mainoksen – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaikille suomalaisillekaan ei ole suoralta kädeltä selvää, että elokuvateatterissa puhelin tulee pitää sekä taskussa että äänettömällä koko elokuvan ajan. Usein muiden elokuvaillasta piittaamattomat idiootit kaivavat puhelimen taskusta kesken elokuvan esimerkiksi tekstiviestin kirjoittamista varten.

Sama ongelma on myös muualla maailmassa, ja nyt Yhdysvalloissa on menty tavallista pidemmälle, että leffakävijät ymmärtäisivät noudattaa edes jonkinlaisia käyttäytymissääntöjä. Sikäläinen Alamo Drafthouse Cinema -elokuvateatteri on nimittäin käyttänyt mainosvideossaan kiukkuisen asiakkaan puhelimitse jätettyä asiakaspalautetta.

Naispuolinen asiakas oli heitetty ulos elokuvateatterista puhelimen käyttönsä takia, ja mainokseen päätyneessä puhelussaan hän raivoaa asian johdosta. Elokuvateatteri valjasti palautteen kuitenkin mainokseksi ja muistuttamaan muillekin asiakkailleen säännöstä.