Naisen karu kohtalo – ensin lähti mies ja sitten silikonirinnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Silikonirinnat ovat nykyisin erityisesti Hollywoodissa ennemminkin sääntö kuin poikkeus. Kaikkien makuun ne eivät kuitenkaan ole. Sen on nyt saanut konkreettisesti huomata myös eräs malesialainen nainen, jolle silikonirinnat ovat olleet kuin kirous.

30-vuotias nainen halusi kovasti silikonirintoja, mutta samasta syystä hän menetti lopulta poikaystävänsä. Neitokainen toteutti pari kuukautta sitten haaveensa ja kävi hankkimassa itselleen aikaisempaa muhkeammat rinnat maan pääkaupungissa Kuala Lumpurissa. Mies kuitenkin jätti tyttöystävänsä pian silikonirintojen hankkimisen jälkeen.

Tarina ei kuitenkaan loppunut vielä siihen, sillä tuoreet silikonirinnat ovat todennäköisesti pian historiaa, sillä operaatio ei sujunut aivan odotetulla tavalla. Rintoihin ilmaantui nimittäin paha tulehdus ja nyt Pahangista kotoisin oleva Tham on vaarassa menettää rintansa kokonaan. Asiasta uutisoineen Singapore Daily -lehden mukaan rinnat ovat parhaillaan mustat ja turvonneet.