81-vuotias mies naimisiin 20-vuotiaan tytön kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on saatu seurata viime aikoina Playboy-moguli Hugh Hefnerin värikkäitä ihmissuhteita. 85-vuotias Hefner suunnittelee parhaillaan häitä 24-vuotiaan Crystal Harrisin kanssa.

Moniavioisuuden puolestapuhujalla on runsaasti hengenheimolaisia Lähi-idässä, sillä siellä hieman vastaava avioliitto on jo tosiasia. 81-vuotias saudiarabialainen mies on nimittäin mennyt naimisiin 20-vuotiaan tytön kanssa. Miehellä oli jo entuudestaan kolme vaimoa, ja osa hänen lapsenlapsistaan on vanhempia kuin hänen tuore vaimonsa.

Asiasta uutisoineen Okaz Daily -lehden mukaan mies ilmoitti morsiamen perheelle, että heidän ei tarvitse hyväksyä avioliittoa ennen kuin tapaavat miehen henkilökohtaisesti. Tapaamisen jälkeen nuoren morsiamen perhe antoi avioliitolle hyväksyntänsä. Tuore aviomies kävi ennen häitä myös terveystarkastuksesssa.