Emma Watson haluaa ulos Harry Potter -kuplasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien naistähti Emma Watson on nykyisin maailman eniten ansaitseva naisnäyttelijä, joten hän on luonnollisesti haluttu vieras myös julkkisjuhlissa. Hän onkin poseerannut viime aikoina usein näyttävissä asuissa punaisella matolla.

Pian viimeinen Harry Potter -elokuva päätyy teattereihin, ja se päättää samalla myös ison osan Watsonin elämässä. Emma on viettänyt yli kymmenen vuotta kuin kuplassa suuren avustajajoukon ympäröimänä. Seuraavaksi hänen on kuitenkin aika tulla toimeen omillaan. Hän joutuu opiskelemaan myös näyttelemisen uudelleen.

– Hermione on niin lähellä minua itseäni, että minun ei koskaan tarvinnut oikeastaan tutkiskella sitä roolia tarkemmin. Nyt yritän opiskella uudelleen sitä millaista on olla näyttelijä, Emma Watson kertoi Vogue-lehdelle.

Kymmenien miljoonien jättiomaisuudestaan huolimatta Emma tuskailee sitä, että pojat eivät tunnu haluavan tavoitella häntä. Paljastus tulee kuin ”puun takaa”, sillä hänen odottaisi olevan Britannian tavoitelluin neitokainen.

– Ihmettelen usein ystävilleni, että miksi X ei ole soittanut minulle? Miksi kukaan ei koskaan halua lähestyä minua? Ystäväni epäilevät, että pojat eivät uskalla kuuluisuuteni takia, Emma Watson kertoi Us Weekly -lehden mukaan.