Facebookin käyttö vei naisen hengen – katseli vieraita miehiä

Ohhoh! · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook voi aiheuttaa myös mustasukkaisuutta, jos kumppani katselee siellä muita miehiä tai naisia. Nyt näin on käynyt Britanniassa, jossa Facebookin käytöstä johtunut mustasukkaisuus on johtanut kuolemaan.

23-vuotias Houssam Djemaa pahoinpiteli 34-vuotiaan naisystävänsä Jacqueline Barrettin hengiltä palosammuttimella, koska ei voinut sietää että nainen katseli muiden miesten kuvia Facebookissa. Murhan jälkeen mies myi tyttöystävänsä television ja Nintendo Wii -pelikonsolin saadakseen rahaa. Hän aikoi paeta, mutta päättikin lopulta antautua poliisille.

Algerialaissyntyinen Djemaa ja englantilainen Barrett olivat seurustelleet vuoden ajan. Mies kertoi oikeudessa, että nainen oli nimitellyt häntä rasistisesti. Nyt mies on tuomittu murhasta elinkautiseen vankeuteen, joka on Britanniassa vähintään 15 vuotta vankeutta. Uhrin omaiset ja ystävät hurrasivat äänekkäästi oikeudessa tuomion kuultuaan, Daily Mail uutisoi.