Irakilainen miljonääri kaahasi Ferrarilla keskustassa 220 km/h

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irakilainen miljonääri-playboy on jäänyt kiinni Lontoossa kaahailtuaan ennätysmäisen hurjasti kaupungin kaduilla. Hän ajoi Ferrari 599 -autollaan hurjimmillaan peräti 220 kilometrin tuntinopeudella 50 kilometrin rajoitusalueella Lontoon Sloane Streetillä.

Miljonääri ei välittänyt lainkaan muiden tielläliikkujien tai jalankulkijoiden turvallisuudesta. Jalankulkijat joutuvat hyppimään auton edestä henkensä kaupalla, ja matkan varrelle mahtuu useita muitakin läheltä piti -tilanteita autojen ja linja-auton kanssa.

Viranomaisten mukaan olikin ihme, että tapaus päättynyt traagisesti. Miljonääri osti Ferrarinsa taannoin Qatarin kuninkaalliselta perheeltä ja sittemmin sen suorituskykyä parannettiin yli 100.000 euron remontilla.