Rocklegendan suhde kariutui kameroiden edessä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiss-yhtyeen ylivoimaisesti tunnetuin jäsen Gene Simmons on tullut tutuksi musiikkinsa lisäksi myös muiden muassa Diili-ohjelman julkkisversion kilpailijana ja perhettään seuraavan realityohjelman päätähtenä.

Nyt Simmonsin rinnalla 28 vuotta pysynyt naisystävä Shannon Tweed on tyrmännyt miehensä julkisesti. Realitysarjassa nähdään nimittäin kuinka elämänkumppani esittelee Gene Simmonsille TMZ-julkaisun sivuilta löytämiään paparazzikuvia, joissa rokkari kulkee mallikaunottaret käsipuolessaan.

Samaan aikaan Shannon Tweed oli kotona odottamassa miesystäväänsä kotiin. Videolla kuullaan kuinka Gene yrittää selitellä kuvaa, mutta selitykset kaikuivat kuuroille korville. Maanantaina pariskunta käsitteli asiaa myös suositussa Today-ohjelmassa. Televisiovierailun perusteella julkkisparin suhde on vähintäänkin vaakalaudalla, sillä rokkari ei suostunut kiistämään tai myöntämään uskottomuusepäilyjä. Katso video tästä.