”Netti ei toiminut – nyt raskaana! Keneltä voi hakea korvauksia?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisillakin keskustelupalstoilla käydään aika ajoin uskomattomia keskusteluja, joista eräs on levinnyt tässä kuussa nopeasti erityisesti Facebookissa. Kyse on Vauva.fi -sivustolla käytävästä keskustelusta, jossa puidaan netin osuutta ehkäisyyn.

Eräs nimimerkitön kirjoittaja kertoo kuinka hän tuli kymmenen avioliittovuoden jälkeen yllättäen raskaaksi, kun toimivaksi ehkäisykeinoksi todettu internet-yhteys oli poikki eikä televisiostakaan tullut mitään mielenkiintoista. Odottamaton tilanne johti petihommiin ja lopputuloksena oli raskaus.

– En ymmärrä miten näin kävi! :( Olen sitä mieltä, että tämä on palveluntarjoajan vastuulla, koska netti ei toiminut vaikka sen pitäisi! Voinko hakea korvauksia tai haastaa noi oikeuteen? kirjoittaja ihmettelee.

Muut keskustelijat ovat keskittyneet lähinnä antamaan neuvoja muista ehkäisykeinoista, joita ovat heidän mukaansa muiden muassa PlayStation, talonrakennus, yrittäjän ammatti ja Yle Areena.