Tässä on Ilmaveivi-Granlundin uusi mersu – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tuoreimman jääkiekon maailmanmestaruuden kasvoiksi nousi MM-kisoissa erityisesti 19-vuotias leijonapelaaja Mikael Granlund, josta tuli kertaheitolla tuhansien tyttöjen idoli. Nyt nuori mies on vaihtanut menopeliään.

Mikael Granlund esittelee nimittäin uuden Mercedes-Benz -autonsa HIFK-joukkueensa verkkosivuilla julkaistuissa valokuvissa. Teinitähti sai uuden autonsa haastattelupäivänä, joten oli luonnollista myös poseerata uuden nelipyöräisen elämänkumppanin kanssa.

Kesäkuun alussa Granlund aloitti armeijan ja ensi viikolla suuntana on Minnesota Wildin järjestämä Fan Fest sekä NHL:n varaustilaisuus. Joukkueensa haastattelussa kiekkotähti kertoi myös ensimmäisistä armeijakokemuksistaan.

– Urheilijoilla on varmaan vähän helpompaa sopeutua, kun asiat tehdään niin kuin sovitaan ja kun paikalla on joku auktoriteetti. Sitä on tottunut tekemään mitä käsketään, Granlund kertasi nopeaa sopeutumistaan armeijan harmaisiin, Granlund kertoi.