Britney Spears ei ollut mahtua esiintymisasuihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears on parhaillaan taas uudella maailmankiertueella, joka ulottuu edellisen turneen tavoin jälleen myös Suomeen saakka. Neitokainen ei kuitenkaan ole tällä kertaa aivan yhtä hyvässä ruumiillisessa kunnossa kuin viimeksi.

Uusi Femme Fatale -kiertue on käynnistynyt Yhdysvalloissa, ja samalla monet ovat päivitelleet suosikkiartistin paljastavia esiintymisasuja. Ne olisivat nimittäin voineet peittää hieman enemmän monestakin syystä, joista yksi on laulajatähden vatsamakkarat. Ne nimittäin pursuavat tuoreimpien keikkakuvien perusteella asuista.

Suomeen Britney Spears saapuu 14. lokakuuta. Konserttipaikkana toimii tuttuun tapaan kerralla Hartwall Areena. Spearsin ympärillä vellovat parhaillaan myös kihlaushuhut, sillä tähti on kuvattu sormus vasemmassa nimettömässään. Spears on aiemmin paljastanut avioliiton ja perheen perustamisen olevan harkinta-asteella nykyisen poikaystävänsä Jason Trawickin kanssa. Pari on seurustellut kaksi vuotta.