Emma Watson löysi uuden rakkaan – pokasi vastanäyttelijänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -tähti Emma Watson on nykyisin maailman eniten ansaitseva naisnäyttelijä, joten hän on luonnollisesti haluttu vieras myös julkkisjuhlissa. Viime viikolla Emma yllätti todella näyttävänä valokuvamallina Vogue-lehden kannessa ja sisäsivuilla.

21-vuotiaan näyttelijäkaunottaren ihmissuhteet on pidetty pääasiassa poissa julkisuudesta, mutta nyt Emman kerrotaan tapailevan seurustelun merkeissä nuorta komistusta. Maailman parhaiten palkatun naisnäyttelijän seurassa on viime aikoina bongattu The Perks of Being a Wallflower -elokuvan 24-vuotias näyttelijä Johnny Simmons, HollywoodLife.com uutisoi. Emma on siis ilmeisesti ihastunut kuvauksissa vastanäyttelijäänsä, mikä on jo perinne Hollywoodin suhderintamalla.

Kymmeniä miljoonia ansainnut Emma tuskaili vielä pari viikkoa sitten kuinka pojat eivät tunnu haluavan tavoitella häntä. Paljastus tulikin tuolloin kuin ”puun takaa”, sillä hänen on yksi Britannian tavoitelluimmista neitokaisista.

– Ihmettelen usein ystävilleni, että miksi X ei ole soittanut minulle? Miksi kukaan ei koskaan halua lähestyä minua? Ystäväni epäilevät, että pojat eivät uskalla kuuluisuuteni takia, Emma Watson kertoi Us Weekly -lehden mukaan.

Emma Watson