Seksiriippuvuus oli liikaa – Tea Leoni erosi David Duchovnystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille supersuositun X-Files, eli Salaiset kansiot, -ohjelman miespääosan esittäjänä aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijä David Duchovny joutui taannoin vieroitushoitoon seksiriippuvuuden takia. Hän jäi kiinni lukuisista pettämisistä.

Taannoin David Duchovny kertoi olevansa mielestään hyvin konservatiivinen ja yrittäneen vähentää seksin määrää nykyisessä Californication-sarjassaan. Näyttelijäkaunotar Tea Leoni antoi miehelleen anteeksi, mutta avioliitto ei kestänyt pitkään. Nyt pariskunta on nimittäin eronnut. Heillä on kaksi lasta.

Asiasta uutisoinen TMZ-julkaisun mukaan pariskunta ei ole vielä päättänyt hakeeko se virallista avioeroa vai jäävätkö he ainoastaan asumuseroon. Ero on jo toinen, sillä vuonna 2008 he erosivat Leonin saatua romanttisia viestejä vastanäyttelijältään Billy Bob Thorntonilta ja Davidin jouduttua hoitoon seksiriippuvuutensa takia.