Emma Watson paljasti ensirakkautensa – söi kuormasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -tähti Emma Watson on nykyisin maailman eniten ansaitseva naisnäyttelijä, joten hän on luonnollisesti haluttu vieras myös julkkisjuhlissa. Viime viikolla 21-vuotiaan Emman kerrottiin pokanneen uuden elokuvan vastanäyttelijänsä Johnny Simmonsin.

Nyt on selvinnyt, että Emma on aiemminkin löytänyt ihastuksiaan kuvauksista. Hänen ensirakkautensa löytyi nimittäin Harry Potter -kuvauksista. Kymmenen vuotta Potter-kuvauksissa viettänyt Emma paljasti ihastuneensa Draco Malfoyn roolia näyttelevään Tom Feltoniin, joka on Emmaa kaksi vuotta vanhempi.

– Kahden ensimmäisen elokuvan ajan olin ihastunut Tom Feltoniin. Hän oli ensirakkauteni. Hän todellakin tietää kyllä sen. Me puhuimme siitä ja nauramme sille vieläkin. Olemme todella hyviä ystäviä ja se on coolia, Emma Watson kertoo nyt Seventeen-lehdessä.

– Minä olen huono leikkimään vaikeasti tavoiteltavaa. Se on yksi suurimpia puutteitani. Minä oikeastaan sanon pojalle, että ”Pidän sinusta – vietetään aikaa yhdessä”. Ystäväni eivät pidä siitä, sillä heidän mukaansa minun pitäisi olla vaikeammin tavoiteltava. Minä kuitenkin haluan päästä treffeille.

Kymmeniä miljoonia ansainnut Emma tuskaili taannoin kuinka pojat eivät tunnu haluavan tavoitella häntä. Paljastus tulikin tuolloin kuin ”puun takaa”, sillä hänen on yksi Britannian tavoitelluimmista neitokaisista.

– Ihmettelen usein ystävilleni, että miksi X ei ole soittanut minulle? Miksi kukaan ei koskaan halua lähestyä minua? Ystäväni epäilevät, että pojat eivät uskalla kuuluisuuteni takia, Emma Watson kertoi Us Weekly -lehden mukaan.

Emma Watson