Simpsonit-fanit järkyttyivät Jackson-paljastuksesta: ”Kaikki on ollut valhetta!”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin animaatiosarja Simpsonit on marssittanut jaksoissaan eri rooleihin lukuisia viihdemaailman supertähtiä. Julkkistähtien keskuudessa vierailukutsu Simpsoneihin on erittäin arvostettu kunnianosoitus.

Vuonna 1991 kunnian sai myös Michael Jackson laulaessaan sarjassa Lisalle synttäribiisin. Tai niin ainakin luultiin. Miljoonat fanit ovat nimittäin olleet vuosien ajan vakuuttuneita, että eräässä jaksossa lauloi juuri Michael Jackson. Nyt fanit ovat tyrmistyneet, kun sarjan ääninäyttelijä Yeardley Smith on paljastanut karun totuuden.

– Michaelin ei annettu laulaa ohjelmassa, joten hän valitsi itselleen tuuraajan, joka laulaa kuin hän. Kuinka hermoja raastavaa on laulaa kuin Michael Jackson itsensä Michael Jacksonin edessä? Yeardley Smith kertoi TMZ-julkaisulle.