Lääkäri ylisti 72-vuotiaan Berlusconin seksikykyjä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italian pääministeri Silvio Berlusconi on tuonut maalleen roppakaupalla kyseenalaista julkisuutta, eikä miehen puuhastelut ole vieläkään lopussa. Seksiskandaaleissa ryvettynyttä pääministeriä on viime aikoina syytetty muiden muassa seksin ostamisesta alaikäiseltä.

Pääministeristä ja hänen seksuaalisista kyvyistään liikkuu lukuisia uskomattomia tarinoita, joista osan epäillään olevan pääministerin itsensä keksimiä. Nyt Berlusconin lääkäri Umberto Scapagnini on kertonut, että 72-vuotiaan pääministerin seksuaalinen kyvykkyys on kuin 15 vuotta nuoremmalla ja että tämä kykenee harrastamaan seksiä jopa viisi kertaa päivässä.

Taannoin Telegraph-lehti kertoi syyttäjän väittävän, että Berlusconi olisi harrastanut seksiä 33 eri naisen kanssa kahden kuukauden sisällä. Näistä yksi oli alaikäinen tyttö Karima El Mahroug, jolle Berlusconin kerrotaan maksaneen seksistä. Berlusconi väitetään käyttäneen viinanhuuruisiin ja kauniita naisia pullisteleviin ökyjuhliinsa vuodessa huimat 35 miljoonaa euroa.

Oikeuden asiakirjojen mukaan Berlusconin henkilökohtainen DJ Danilo Mariani sai vuodessa palkkaa 120.000 euroa, Big Brother -julkkiskaunotar Angela Sozio sai saman verran. Pelkästään huiveihin ja kravatteihin kului 145.000 euroa, huonekaluihin 350.000 euroa, antiikkiin 750.000 euroa ja helikopteriin 600.000 euroa. Lakimiehet laskuttivat 1,2 miljonaa ja asunnon remontoiminen maksoi 1,7 miljoonaa euroa.