Emma Watson murtui lohduttomaan itkuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -tähti Emma Watson on nykyisin maailman eniten ansaitseva naisnäyttelijä, joten hän on luonnollisesti haluttu vieras myös julkkisjuhlissa. Viime viikolla 21-vuotiaan Emman kerrottiin pokanneen uuden elokuvan vastanäyttelijänsä Johnny Simmonsin.

Emma oli viime vuonna maailman parhaiten palkattu naisnäyttelijä, joten hänen osaamisensa on ainakin tilipussin perusteella ensiluokkaista. Potter-uran jälkeen elokuvien tähdet ovat kuitenkin tyhjän päällä, sillä uuden uran aloittaminen voi olla haastavaa. Kymmenen vuoden Potter-urakan jälkeen Emma murtuikin lohduttomaan itkuun, kun viimeinenkin kohtaus oli saatu kuvattua.

– Se oli outoa. Minusta tuntui tyhjältä. Sitten kerrottiin, että minun ja Rupertin viimeinenkin kohtaus oli purkissa. Minä purskahdin itkuun ja itkin, itkin ja itkin. Se oli erittäin tunteikasta, Emma Watson kertoi englantilaisessa Daybreak-ohjelmassa.

Taannoin Emma paljasti löytäneensä ihastuksiaan kuvauksista. Hänen ensirakkautensa löytyi nimittäin Harry Potter -kuvauksista. Kymmenen vuotta Potter-kuvauksissa viettänyt Emma paljasti ihastuneensa Draco Malfoyn roolia näyttelevään Tom Feltoniin, joka on Emmaa kaksi vuotta vanhempi. Suhdetta heidän välilleen ei kuitenkaan kaikesta huolimatta syntynyt.