Eniten ansaitsevat naisnäyttelijät julki – Emma Watson katosi koko listalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman eniten ansaitsevien naisnäyttelijöiden listan kärjessä nähtiin viime vuonna todellinen yllätys, kun Harry Potter -elokuvien naistähti Emma Watson peittosi jättituloillaan kaikki muut naistähdet Angelina Jolie mukaanlukien.

Nyt Forbes-lehti on julkaissut tuoreen tilaston toukokuusta 2010 toukokuuhun 2011. Listan yllätyksenä on lähinnä se, että Emma Watson ei enää mahdu lainkaan kymmenen eniten ansainneen naisnäyttelijän joukkoon. Angelina Jolie komeilee nyt vuorostaan listan ykkösenä, koska hän teki hyvin menestyneet Tourist ja Salt -elokuvat. Hän tienasi vuodessa 30 miljoonaa dollaria.

Toisena listalla on Sinkkuelämää-leffan tähti Sarah Jessica Parker, joka on ansainnut myös nimikkotuoksullaan ja vaatemallistollaan noin 30 miljoonaa dollaria vuodessa. Jaetulla kolmannella sijalla ovat Reese Witherspoon ja Jennifer Aniston 28 miljoonan tuloillaan. Jaetulla viidennellä sijalla ovat Julia Roberts ja Kristen Stewart 20 miljoonalla ja seitsemäntenä Katherine Heigl 19 miljoonalla.