Yllättävä seuraus: Lapset pelkäävät kuollakseen Potter-kaunotarta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -tähti Emma Watson on tullut kaikelle kansalle tunnetuksi elokuvien räväkästä roolistaan, jossa roolihahmo Hermione Granger lausuu monenmoisia loitsuja. Nyt leffaroolilla on ollut erikoinen seuraus myös tosielämässä.

21-vuotias leffakaunotar on nyt paljastanut yllättävän seurauksen Potter-elokuviensa hittiroolista. Hän kokee nimittäin usein epämiellyttäviä kohtaamisia lasten kanssa, sillä nämä nimittäin pelkäävät usein Watsonia hänen roolihahmonsa takia.

– Pikkulapset ovat joskus peloissaan nähdessään minut, koska he luulevat minun tekevän taikoja ja että minulla on yliluonnollisia kykyjä myös tosielämässä. Joskus he todella uskovat siihen, että minä olen todellakin Hermione. Minusta se on hauskaa, ja sanonkin heille usein, että en minä tekisi juuri heille mitään pahaa, Emma Watson kertoi Larry King Special -ohjelmassa.

Äskettäin Emma kertoi tuntemuksistaan Potter-leffojen jälkeisen uran kynnyksellä. Maailman seksikkäimpien nuorten näyttelijäkaunotarten joukkoon useita kertoja rankattu neitokainen pitää seksikkäänä olemista pelottavana.

– Se, että antaisin tuntea itseni voimakkaaksi ja seksikkääksi on minusta pelottavaa, Emma Watson kertoi Harper’s Bazaar -lehdelle.