Emma Watson: ”Seksikkäänä oleminen on pelottavaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -tähti Emma Watson paljasti äskettäin Harper’s Bazaar -lehdelle yllättävän ongelman Potter-elokuvien kuvauksista. Hän ei nimittäin millään haluaisi näytellä vihaista.

Saman lehden haastattelussa Emma kertoi muutenkin tuntemuksistaan Potter-leffojen jälkeisen uran kynnyksellä. Maailman seksikkäimpien nuorten näyttelijäkaunotarten joukkoon useita kertoja rankattu neitokainen pitää seksikkäänä olemista pelottavana.

– Se, että antaisin tuntea itseni voimakkaaksi ja seksikkääksi on minusta pelottavaa, Emma Watson kertoi.

Viime viikolla Emma paljasti löytäneensä ihastuksiaan kuvauksista. Hänen ensirakkautensa löytyi nimittäin Harry Potter -kuvauksista. Kymmenen vuotta Potter-kuvauksissa viettänyt Emma paljasti ihastuneensa Draco Malfoyn roolia näyttelevään Tom Feltoniin, joka on Emmaa kaksi vuotta vanhempi. Samalla hän kertoi olevansa liiankin suora mitä tulee poikiin.

– Minä olen huono leikkimään vaikeasti tavoiteltavaa. Se on yksi suurimpia puutteitani. Minä oikeastaan sanon pojalle, että ”Pidän sinusta – vietetään aikaa yhdessä”. Ystäväni eivät pidä siitä, sillä heidän mukaansa minun pitäisi olla vaikeammin tavoiteltava. Minä kuitenkin haluan päästä treffeille, Emma Watson kertoi Seventeen-lehdessä.