Selena Gomez joutui lopettamaan nettisurffaamisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin poptähti Justin Bieber on seurustellut jo kuukausien ajan kollegansa Selena Gomezin kanssa. 17-vuotiaan Justinin ja 18-vuotiaan Selenan suhde tuli järkytyksenä erityisesti Bieberin teini-ikäisille tyttöfaneille.

Monet Justinin faneista esittivät suhteen paljastuttua Gomezille tappouhkauksia verkossa. Nyt Selena Gomez on ilmoittanut joutuneensa lopettamaan nettisurffaamisen verkosta löytyvän ikävän materiaalin takia. Neitokainen ei halua törmätä tappouhkauksiin verkossa.

– Se on outoa, todella outoa, mutta en kiinnitä siihen huomiota. Yritän elää elämääni mahdollisimman normaalisti. En halua kiinnittää huomiotani siihen mitä maailmalla minusta puhutaan. En lue lehtiä ja yritän olla käyttämättä internetiä, mutta sitä ei voi kokonaan välttää, Selena Gomez kertoi Scotland’s Daily Record -lehdelle.