Bob Sinclar & Sean Paul : Tik Tok

Singlet · Stara.fi

Kuluneen vuoden musiikkitrendinä on jatkunut 80- ja 90-lukujen klassikkohittien kierrätys, sillä niitä nousee listoille jo viikoittain. Nyt samalla linjalla ovat jatkaneet myös kaksi eri genreistä tulevaa tähteä, Bob Sinclar ja Sean Paul, jotka ovat julkaisseet yhteissinglen nimeltä Tik Tok.

Kyse ei ole Ke$han taannoisen samannimisen hitin kierrätyksestä, sillä tällä kertaa kierrätettävänä on 2 Unlimited -yhtyeen No Limit. Kappaleen poljento on pitkälti sama kuin alkuperäisessä, mutta sen ja teeman lisäksi juuri muuta ei ole säästetty. Soundipuolesta kappaleessa vastaa housetähti Bob Sinclar ja se osasto onkin mainiossa kunnossa. Biitti potkii ja tanssikansa nostaa polvea.

Sean Paul on viettänyt turhankin pitkään hiljaiseloa, mutta nyt hänen mainiosta ”toustauksestaan” saadaan nauttia uudessa muodossa. Näiden kahden alansa tähden yhteistyön lopputulos on erittäin toimiva tanssiraita ja tanssittaa yökerhoissa ja klubeissa vielä pitkään.

Pisteet 4/5