Antti Tuisku paljasti: ”Jään pitkälle tauolle”

StaraTV Viihde · Stara.fi

Internetin suurin hakupalvelu Google pilaili taannoin laulaja Antti Tuiskun kustannuksella väittäen, että suomalaislaulaja on tyttömäinen. Google Translate -palvelussa Antti Tuiskun nimen väitettiin tarkoittavan englanniksi tyttömäistä.

Tänä kesänä Antti Tuisku keikkailee ahkerasti kotimaisilla festareilla ja muilla keikkapaikoilla. Staran Chaos Tube -tiimi tapasi Antin Ylöjärven Räikkärockissa, jossa poptähti kertoi muiden muassa kesän suunnitelmistaan ja valotti hieman tulevia lomareissujaan. Samalla Tuisku kuitenkin paljasti aikovansa jäädä ensi talvena normaalia pidemmälle tauolle.

– No kyllä nyt on niin paljon ollut tässä hässäkkää, että tossa sanotaanko nyt että vuosi kun vaihtuu niin sit mä varmaan jään vähän pidemmälle tauolle. Lasken vähän kierroksia ja keskityn sitten seuraavan albumin tekemiseen, Antti Tuisku kertoi Chaos Tube -blogille.