Liv Tyler: ”En voi uskoa olleeni Taru Sormusten Herrasta -elokuvissa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Aerosmith-yhtyeen keulahahmo Steven Tylerin tytär Liv Tyler tuli aikoinaan tunnetuksi suosittuna näyttelijänä useiden elokuvien ja televisiosarjojen tähtenä. Vuonna 2005 hän synnytti Milo-esikoisensa, ja pian sen jälkeen kaunotar vetäytyi julkisuudesta.

Nyt Aerosmithin keulahahmo Steven Tylerin näyttelijätytär on paljastanut, ettei voi uskoa olleensa Taru Sormusten Herrasta-trilogiassa. Hän näytteli elokuvissa haltiatar Arwenia. Elokuvista tuli jättimenestys ja ne voittivat useita Oscar-palkintoja.

– Arwenin-rooli oli iso osa elämääni. Mietin sitä usein ja pitkään ja joskus en voi uskoa sitä todeksi. Kokemus oli niin taianomainen ja tehty intohimolla ja rakkaudella. Nautin joka sekunnista, Tyler kertoi Movieline.com -sivustolle.

33-vuotias Liv Tyler nähdään The Ledge -elokuvan tähtenä. Psykologisessa jännärissä hänet nähdään alastomana julkisuudessa ensimmäisen kerran sitten vuonna 1996 julkaistun Stealing Beauty -elokuvan. Tyler kertoi Fox Newsille, että alastomana esiintyminen on aina kauhea kokemus, varsinkin kun koko maailma näkee sen. Hän paljasti vastustaneensa riisumista viimeiseen saakka, mutta ohjaaja Bernardo Bertoluccin mukaan roolihahmo kuitenkin vaati alastomuutta.